Bedrijven

Bedrijven

Man With Mop And Wet Floor SignAls bedrijf stelt u hoge eisen aan de professionaliteit van het schoonmaakpersoneel. En dat is terecht, want een prettige en productieve werkomgeving begint bij goede hygiëne. LS Facility Service beschikt over de expertise om uw bedrijfsruimten snel en grondig te reinigen.

Dat geldt voor ‘reguliere’ onderhoudswerkzaamheden – van het legen van de prullenbakken, tot het laten blinken van toiletten en ramen – maar ook voor het meer specialistische werk. Zo hebben wij veel ervaring met het reconditioneren van ‘lastige’ vloeren (waxen van parket, impregneren van marmer) en draaien onze medewerkers hun hand niet om voor het verwijderen van bijvoorbeeld koffievlekken uit tapijt. Bovendien kunt u op ons vertrouwen bij het reinigen van trappen, want dankzij onze speciale machines wordt ook dit lastige klusje in recordtijd geklaard!

Ervaren in vele sectoren

Maar samenwerken met LS Facility Service heeft meer voordelen. Zo brengen wij geen aanvullende kosten voor materialen in rekening, werken onze mensen altijd in teamverband en heeft u één vast aanspreekpunt binnen onze organisatie. Bijzondere wensen? Wij zijn uitermate flexibel en hebben ervaring in de meest uiteenlopende branches: van scholen en verenigingsgebouwen tot artsenpraktijken, productieruimtes, winkels en kantoren. Industriële keukens? Het verwijderen van kalkaanslag? Zelfs voor zeepdispensers (plus vulling), toiletpapier en handdoekrollen kunt u bij ons terecht!