Particulieren

Particulieren

house-cleaningVan bescheiden appartement tot imposante villa: LS Facility Service voelt zich perfect thuis in Bloemendaal en omgeving. Dat merkt u. Aan de passie waarmee wij specialistische schoonmaak klussen te lijf gaan. Aan onze flexibiliteit. En aan de heldere afspraken.

Eén van de grote voordelen van onze aanpak, is dat onze medewerkers nooit ‘alleen’ langskomen. LS Facility Service kiest er namelijk voor om schoonmaak teams te formeren, zodat er zelfs bij onverwachte uitval van een medewerker voldoende mensen zijn om het afgesproken serviceniveau te garanderen. Ook prettig is dat er altijd iemand aanwezig is die de Nederlandse taal beheerst. Bovendien heeft u een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie, zodat u eventuele wijzigingen of wensen makkelijk kunt doorgeven.

Echte specialisten

Uiteraard werken wij met respect voor uw eigendommen. Is sprake van gevoelige materialen, zoals RVS fornuizen, koelkasten of afzuiginstallaties, dan gaan we daar extra voorzichtig mee om en kiezen we voor een behandeling met olie in plaats van water of agressieve schoonmaakmiddelen. Verder helpen wij u graag om parketvloeren (van strippen tot waxen), marmer (impregneren) en tapijten (specialistische vlekverwijdering en aanbrengen vuilafstotende beschermingslaag) in topconditie te houden. Beschikt u over bijzondere ‘natte’ ruimtes, zoals een sauna of zwembad? Wij nemen u het onderhoud met veel plezier uit handen!